Toegangscontrole met kaartlezers en parlofonie:
weet wie uw gebouw betreedt

Bedrijven en instellingen hebben vaak een open structuur, waardoor iedereen vrij toegang heeft tot het gebouw. Ook ongewenste bezoekers. Bepaal zélf wie een pand, etage of kamer mag betreden door middel van toegangscontrole met kaartlezers. Dankzij parlofonie weet u bovendien altijd wie er aanbelt bij uw bedrijf of huis. Vertrouwde stem? U opent de deur. Met videoparlofonie ziet u de persoon bovendien. Ook als u elders bent, want de beelden kunnen naar uw GSM worden gestuurd en herbekeken worden.

Gratis advies in 10 snelle stappen

Wilt u worden gebeld door een adviseur?

Eén van onze raadgevers belt u tijdens kantooruren.

Kaartlezers en (video)parlofonie voor bedrijven én particulieren

Op deze twee manieren zorgt u voor efficiënte toegangscontrole van uw bedrijf of woning.

 

Toegangcontrole met kaartlezer België

Kaartlezers

Wilt u er zeker van te zijn dat uw hotel, winkel, kantoor of industriële pand alleen betreden wordt door bevoegden? Met ons uitgebreide aanbod aan kaartlezers verschaffen wij u een systeem dat 100% voldoet aan uw veiligheidswensen.

Lees meer

Toegangscontrole met videophonie België

Parlofonie en videoparlofonie

Overweeg de voordelen van parlofonie en videoparlofonie: wilt u alleen horen of ook zien wie er bij uw woning of bedrijf aanbelt? Met parlofonie hoort u de stem. Met videoparlofonie is er geluid én beeld, ook op afstand via uw GSM.

Lees meer

Wij zijn trots op onze samenwerking met deze beveiligingsmerken

 

Zij vertrouwden ons hun veiligheid toe

En daarom verdienen ze een plaats in onze spotlight!

D. Verbeeck

The Floor

Ze namen de hele beveiliging van onze zalenlocatie onder handen... super veilig, zo voelt het nu!! Die mannen werken echt snel. Chapeau! En ook nog betaalbaar. Veel beter dan ik had verwacht.

Jennifer S.

Addwittz bvba

Scutum werd ons aanbevolen door een zakenrelatie. Na een verkennend gesprek gaven zij (zoals beloofd) een gratis advies. Alles ging ongedwongen & professioneel.

Lucille

Air Liquide

Fijne samenwerking met Scutum! Ze beveiligden onder andere onze locatie in de Antwerpse haven met camera's, brand- en inbraakalarmen en toegangscontrole.

Ook u verdient een plaats in de spotlight.

Claim hem nu

Wilt u gratis advies over toegangscontrole?

Ontvang een gratis offerte

We zijn maar 1 telefoonnummer van u verwijderd

03/644 31 21

Scutum Security