Security voor Antwerpen, dát garandeert Scutum!

Zoekt u in Antwerpen een ervaren adviseur en installateur van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en systeemintegratie?

Scutum zet 30 jaar aan expertise in voor uw bedrijf of woning.

 

Kies uw bescherming

Heeft u interesse in beveiligingsadvies?

Uw eigendom is het beschermen waard

Het aloude motto ‘Voorkomen is beter dan genezen’ geldt nergens zo hard als bij uw bezittingen en dierbaren. Ongeacht of we spreken over uw huis, uw kantoor, uw gezin of uw collega’s: veiligheid heeft prioriteit.

Kies daarom voor hoogwaardige beveiligingssystemen waarvan bewezen is dat ze werken. U vindt ze bij Scutum Security. Al ruim 30 jaar plaatsen wij geteste beveiligingssystemen voor internationale bedrijven, KMO’s, winkels en particulieren.

Wij werken vanuit de regio’s Antwerpen, Brussel en Gent voor klanten in heel België. Contacteer ons voor passende raad omtrent het beveiligen van uw waardevolle eigendommen.

Onze adviseurs geven gratis en vrijblijvend advies

Maak een afspraak

Toonzalen en servicepunten België

Security vanuit Antwerpen voor heel België

Wij zijn de mensen die Belgische bedrijven en woningen veilig houden. Dit doen wij al ruim 30 jaar. Nieuwe technieken nemen wij pas in onze adviezen op wanneer we ze zélf uitgebreid getest hebben. Zo heeft u de zekerheid dat een beveiligingssysteem van Scutum Security altijd het beste systeem is.

Waar u zich ook bevindt in België, er is een servicelocatie bij u in de buurt. Wanneer u onze hulp het hardst nodig heeft, zijn wij snel bij uw woning of bedrijf – 24 uur per dag, 7 dagen per week. U mag gerust zijn.

Bel of e-mail ons

Wilt u worden gebeld door een adviseur?

Eén van onze raadgevers belt u tijdens kantooruren.

Gratis advies in 10 snelle stappen

Particulieren én bedrijven, jullie zijn welkom bij Scutum Security

Security is onze passie. Wij kijken ernaar uit om te horen met welke beveiligingsbehoefte we u mogen helpen.

Neem contact op

Scutum Security